3 ei bijgerechten

Omelet bijgerecht – Gyeran Malyee

Ingrediënten :
3 grote eieren
Kleine ui (zeer fijn gesnipperd)
½ tl. zout
Gemalen zwarte peper
½ tl. suiker

Kluts 3 eieren in een schaal en voeg hier alle ingrediënten aan toe, meng deze goed door.
Verhit een beetje olie in een pan met anti-aanbak laag op laag vuur.
Giet 1/3 van het mengsel in de pan en verspreid dit door de pan licht te kantelen.

Als het ei gaar is rol het met een spatel naar de rechterzijkant zodat een compacte rol onstaat en giet nogmaals 1/3 van het mengsel in de pan en herhaal bovengenoemde stap tot het mengsel op is.

Bak de 4 zijden van rol nog licht aan, snij de rol in stukken en serveer als bijgerecht.

Voor instructiefilmpje http://www.maangchi.com/recipe/egg-side-dishesGestoomd ei – Gyeran Jjim

Ingredienten :
3 eieren
½ cup water
3 tl vissaus
2 lente uien fijngehakt

Neem een magnetron bestendige schaal en voeg hier alle ingrediënten aan toe en meng dit goed door met een vork.
Zet de schaal in de magnetron en verhit 5 minuten.
Neem de schaal uit de magnetron en serveer.

Voor instructiefilmpje http://www.maangchi.com/recipe/egg-side-dishes

Gestoomd pikant ei – Mae woongyeran jjim

Ingredienten :
3 eieren
½ cup water
3 tl vissaus
2 lente uien fijngehakt
½ el geroosterde sesam zaadjes
2 tl peper vlokken
1 ½ el soja saus

Neem een magnetron bestendige schaal en voeg hier alle ingrediënten aan toe en meng dit goed door met een vork.
Zet de schaal in de magnetron en verhit 5 minuten.
Neem de schaal uit de magnetron, besprenkel met enkele druppel sesam olie en serveer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s