Taugé salade – bijgerecht

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten:
500 gr. taugé
1 lente ui
1 teen gehakte knoflook
1 el. sesamolie
1 el. soja saus
½ tl. suiker
1 tl. zout
1 tl. sesam zaadjes
½ tl. peper vlokken

Spoel de taugé af en verwijder verkleurde taugé.

Vul een pan met voldoende water en 2 tl. zout, voeg hier de taugé aan toe en kook dit enkele minuten.

Giet de taugé af en laat het afkoelen.

Voeg aan de afgekoelde taugé de knoflook, gehakte lente ui, 1 el. soja saus, 1 tl. zout, ½ tl. suiker, 1 el. sesam olie en evt. een ½ tl. peper vlokken toe.

Meng het geheel met de hand en besprenkel met sesam zaadjes

KongNamul

voor instructiefilmpje http://www.maangchi.com/recipe/kongnamulbap of
http://www.maangchi.com/recipe/sukjunamul

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s