Maeun Maneul Sogogoi Bekkeum – Pikant gehakt

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: bijgerecht

Ingrediënten:
300 gr. rundergehakt
12 tenen knoflook
½ cup rode peper pasta
1 el. olie
2 el. sake
1 el. suiker
½ tl. azijn
1 tl. sesam zaadjes
snufje zout
snufje peper

Hak 12 tenen knoflook fijn.

Rul het gehakt met zout en peper.Als het gehakt gaar is voeg dan de knoflook toe en bak dit 3 minuten op hoog vuur.

Voeg vervolgens een ½ cup rode peper pasta, 2 el. sake, 1 el. olie, 1 el. suiker en een ½ tl. azijn toe
en bak nog eens 10 minuten op half hoog vuur.

Besprenkel met 1 tl. sesam zaadjes en serveer als bijgerecht.

*Tip: in de koelkast een week houdbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s