Maeun Maneul Sogogoi Bekkeum – Pikant gehakt

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: bijgerecht

Ingrediënten:
300 gr. rundergehakt
12 tenen knoflook
½ cup rode peper pasta
1 el. olie
2 el. sake
1 el. suiker
½ tl. azijn
1 tl. sesam zaadjes
snufje zout
snufje peper

Hak 12 tenen knoflook fijn.

Rul het gehakt met zout en peper.Als het gehakt gaar is voeg dan de knoflook toe en bak dit 3 minuten op hoog vuur.

Voeg vervolgens een ½ cup rode peper pasta, 2 el. sake, 1 el. olie, 1 el. suiker en een ½ tl. azijn toe
en bak nog eens 10 minuten op half hoog vuur.

Besprenkel met 1 tl. sesam zaadjes en serveer als bijgerecht.

*Tip: in de koelkast een week houdbaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s