Gaji BokkEum – gebakken aubergine -가지

Bereidingstijd 15 minuten

2 aubergines
1 grote ui
2 eetlepels olie
2 eetlepels soja saus
2 eetlepels water
1 teen knoflook
1/2 theelepel sesamolie

Snij de aubergine in mooie repen van 1x1x3cm. Snij de ui doormidden en dan in de lengterichting. Verwarm de olie en bak de aubergine en de uien 1 minuut op hoog vuur. Voeg dan de sojasaus, het water en de gehakte knoflook toe. Roerbak nog 7 minuten tot de aubergine zacht begint te worden. serveren met wat sesamzaadjes en sesamolie.

Gaji BokkEum

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s