Kimchi House – Den Haag

Kimchi house in Den Haag
Koreaans restaurant
Korte Molenstraat 15, Den Haag
070 365 3388
All you can eat concept.

Wat vinden wij ervan:
Eenvoudig restaurant met een zeer uitgebreide kaart. Op tafel staan bij binnenkomst 4 banchans en 1 saus (ssamjang) Sigeumchi Namul, Gamcha Namul, Kkaktuggi en kimchi.

Smaakvol en niet te pittig. De voorgerechten zijn ruim aanwezig. Wij hadden Kimchi loempia’s en Kimchi Mandu, Kimbab en Yukhoe, de de kimchi loempia’s en mandu’s erg lekker de Yukhoe veel te zoet en de Kimbab was wat smakeloos.

De soep en Chigae waren lekker maar leken qua smaak erg veel op elkaar, 1 soep bij je eten is heerlijk en hoort bij een volwaardige Koreaanse maaltijd.
Als hoofdgerecht hadden wij: doejibulgogi, eendbuglogi en entrecote met zwarte peper op de BBQ. Heel erg lekker en prima origineel van smaak in combinatie met de Ssamjang en de sla echt koreaans.
Vraag gerust om witte rijst, daar hebben ze genoeg van, dit komt niet standaard op tafel.

Er staan ook Yakatori spiesje op de kaart, leuk maar niet koreaans. Wat ons betreft geen optie, maar wel te begrijpen dat dat lekker is voor een groter publiek.

Resumé: Leuk restaurant met goede smaken en erg leuk om een keertje (origineel) koreaans te eten. Uiteraard worden wij blij van het AYCE concept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s