Koreil – Delft – Gesloten

10-03-2015: tot onze ontzetting kwamen we er achter dat Koreil gesloten is. Heel erg jammer dat dit restaurant er niet meer is. Wij waren erg enthousiast.

Koreil in Delft
Koreaans restaurant
Wat vinden wij ervan: Het restaurant is net nieuw en dat is te zien aan de inrichting, alles is fris en nieuw en nodigt uit om er te gaan eten.Bij binnenkomst staan de bekende banchans al klaar. De keuze op de kaart is ruim voldoende en omvat naast banchans, soepen, vlees, vis en noedel/rijst gerechten en zelfs leuke sushi’s met Koreaanse vullingen zoals bulgogi. Er is weinig wat je zal missen op de kaart. Bestellen is onbeperkt, echter is de tijdsduur maximaal 2,5 uur dineren. De grill zit in de tafel verwerkt en werkt elektrisch, tijdens het grillen wisselt het personeel de afneembare grillplaat regelmatig. De gerechten welke wij hebben geproefd maakten ons heel blij, de smaken zijn dik voor elkaar. Persoonlijk vonden wij de Yukgaejang (rundvleessoep), Bibimbap, Yukhoe en entrecote van de grill absolute toppers! De Japchae en de Kimchi pannenkoeken konden wat beter gevuld met groenten en wat beter op smaak zijn, maar dat is dat ook écht het enige minpuntje. Conclusie: Een pareltje! Een aanwinst voor iedereen die echt lekker Koreaans eten weet te waarderen. Tip: Parkeergarage is praktisch naast de deur, erg handig!

Naengymul Banchan

Advertenties

7 gedachten over “Koreil – Delft – Gesloten

 1. Leuk om te lezen, wij willen hier misschien ook gaan eten. Ze hebben alleen geen site, en ik kan dus nergens vinden wat het ongeveer kost daar. Kunnen jullie me daar een idee van geven? Bedankt!

  P.s. het is aan de phoeniXstraat ;).

  1. Hi Vivian, wij hebben op zondagavond daar gegeten en 3 drankjes pp gedronken en waren voor 3 personen 95 euro kwijt
   Ze vragen 22,50 door de week en op do vr za en zo 25,50 pp (kinderen hebben een gereduceerde prijs)
   Dus iets duurder dan Den Haag, Kimchi house maar erg de moeite waard
   groeten en de X is reeds aangepast

 2. Kan geen telefoonnummer van jullie Koreaans restaurant vinden, maar kan de locatie wel vinden. Donderdag bezoek ik samen met een vriendin het Delfts Klassiek Muziekfestival en willen dan graag vooraf bij jullie eten. We moeten rond 19.45 u vertrekken naar de Oude of HypolithusKerk aan de Oude Delft om tijdig een plaatsje te zoeken. Vanuit Rotterdam komen we met de NS om 18.15 u aan.
  Kunnen wij reserveren om half 7 ? Zie het graag op mijn e-mail. Veel dank en groet van
  kees.j.doornbos@kpnmail.nl

  1. beste kees,
   dank je wel voor je bericht, restaurant Koreil is niet van Koreaans koken.Wij hebben slechts een recensie geschreven over dit lekkere restaurant

   Wel leuk dat jullie koreaans willen eten. Zie hier onder de adres gegevens met telefoonnummer. Hoop dat het lukt en bezoek onze site nog eens.
   Succes.

   “Koreil in Delft
   Koreaans restaurant
   Phoenixstraat 4c, Delft
   (015) 750 0997
   All you can eat concept”

   1. Welke dagen zijn ze geopend? We waren op woensdag geweest en het was gesloten, dit geldt ook voor de zondag. Ook voor niets geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s