Seoul Garden – Den Haag

In een schattig klein steegje vlak bij het Plein zit een van de oudste Koreaanse restaurants van Den Haag. Seoul Garden. Een huiskamer achtig restaurant met “nogal” rustieke uitstraling. Eiken houten meubelen en zwarte tafels met plavuizen. Wat gedateerd maar zeker niet ongezellig. Reserveren is absoluut noodzakelijk en de tafeltjes wisselen in hoog tempo.

Ze hebben een kleine wat beperkte menukaart en is zeker geen all you can eat. Dit maakt een groot verschil in de eind afrekening en verwachting. Kimchi, kkaktuggi en kongjorim namul, gam namul staan op tafel. De Koreaanse Omma in de keuken serveert heerlijke authentieke smaken. Dat maakt Seoul Garden ook bijzonder. De Kimchi is heerlijk en natuurlijk home made.

Wat hebben we gegeten, bulgogi en Kalbi en Pibimbab met uiteraard sla en bijgerechtjes. Op zich genoeg, maar porties zijn wat aan de kleine kant. Als je iets speciaals wenst wat niet op de kaart staat kun je het beste even van te voren (2 dagen) bellen en je wensen door geven. Dat was de tip die ik kreeg toen ik naar Yukgae Jang vroeg.

Kortom heerlijk adres om echt origineel Koreaans te eten.seoulgarden6

seoulgarden3  
seoulgarden4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s