Zoet zure groene pepers /고추장아찌

Zoet zure groene pepers /고추장아찌

450 gram Kwari pepers of turkse pepers (niet heet)
1 cup suiker
1 cup azijn
1 cup Soju – voor een non alcoholische variant water
½ cup soja saus
½ cup koreaanse vissaus

Was de pepers.
Doe de rest van de ingrediënten in een pan en verhit langzaam tot de suiker goed is opgelost. – let op mag niet koken.

Prik met een cocktailprikker een paar gaatjes in de pepers, hierdoor vult de binnenkant van de peper zich met de marinade. Doe alle pepers in een grote pot of luchtdichte bewaarbox. Schenk de warme marinade over de pepers. Sluit goed af en zet de pot op zn kop. 10 dagen laten staan en hoe langer je de pepers laat staan hoe lekkerder.

Met dank aan Kimchi House

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s